Avoimet työpaikat

TERVETULOA REILUN TYÖNANTAJAN PALVELUKSEEN JA OSAKSI AMMATTITAITOISTA ASIAKASPALVELU-, MYYNTI- JA MARKKINOINTITIIMIÄMME!

reilu-web-iso

Reilun palkkauksen lisäksi meillä uudet työntekijät ansaitsevat loistavia tavara- tai lahjakorttipalkintoja. Kiinnostaisiko uusi pelikonsoli? Vai tarvitsetko uutta älypuhelinta? Vai olisiko tablettitietokone tai uusi laajakuvatelkkari enemmän tarpeen? VALITSE ITSE! Uutena työntekijänä keräät harjoitteluajalta tulokseesi perustuen pisteitä ja näillä voit lunastaa palkintoja tai lahjakortteja arvoltaan jopa 2.000€.

Tai jos tavaraa on jo tarpeeksi niin voit halutessasi ottaa lahjakortin myös rahana, nämä tulevat sinulle normaalin palkkasi lisäksi. Sinä päätät.

LUE ALTA LISÄTIETOJA AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA JA SIITÄ MITEN VOIT TYÖLLISTYÄ SUOMEN REILUIMMALLE CONTACT CENTER -TYÖNANTAJALLE.

Avoimet työpaikat

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mukavassa, rempseässä työporukassa, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään yllä kannustavaa työilmapiiriä.

Tällä hetkellä avoimia paikkoja on sekä päivä- että iltavuorossa. Kannattaa kysyä sinua lähimmän toimipisteen tilanne.

Työvälineinäsi ovat tietokone ja tietokoneen kautta toimiva automaattinen soittojärjestelmä.
Meillä työ on vaihtelevaa ja mielekästä, koska palveluvalikoimaan kuuluu useita sekä kuluttajille että yrityksille suuntautuvia kampanjoita.

Annamme kaikille työntekijöille perusteellisen koulutuksen toimialaan ja työtehtäviin, aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Sopii myös opiskelijoille ja lisätyötä hakeville.

Lähetä hakemus tai varaa haastatteluaika soittamalla!
Jämsä / Jyväskylä: 044-4956 765 / Pekka Trogen
Lapinlahti / Iisalmi / Varpaisjärvi: 050-4649 414 / Tom Lindroos
Pieksämäki / Mikkeli: 044-4956 694 / Seppo Savela
Valkeakoski / Akaa: 040-5753 062 / Topi Jaakola

Nimi *

Osoite *

Postinro *

Postitoimipaikka *

Puhelin

Sähköposti *

Vapaamuotoinen hakemus *

Toimipiste, johon hakemus osoitettu *

Mistä sait tietää meistä?

CV (32mb)