Avoimet työpaikat

TERVETULOA REILUN TYÖNANTAJAN PALVELUKSEEN JA OSAKSI AMMATTITAITOISTA ASIAKASPALVELU-, MYYNTI- JA MARKKINOINTITIIMIÄMME!

reilu-web-iso

Reilun palkkauksen lisäksi meillä uudet työntekijät ansaitsevat loistavia tavara- tai lahjakorttipalkintoja. Kiinnostaisiko uusi pelikonsoli? Vai tarvitsetko uutta älypuhelinta? Vai olisiko tablettitietokone tai uusi laajakuvatelkkari enemmän tarpeen? VALITSE ITSE! Uutena työntekijänä keräät harjoitteluajalta tulokseesi perustuen pisteitä ja näillä voit lunastaa palkintoja tai lahjakortteja arvoltaan jopa 2.000€.

Tai jos tavaraa on jo tarpeeksi niin voit halutessasi ottaa lahjakortin myös rahana, nämä tulevat sinulle normaalin palkkasi lisäksi. Sinä päätät.

LUE ALTA LISÄTIETOJA AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA JA SIITÄ MITEN VOIT TYÖLLISTYÄ SUOMEN REILUIMMALLE CONTACT CENTER -TYÖNANTAJALLE.

Avoimet työpaikat

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mukavassa, rempseässä työporukassa, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään yllä kannustavaa työilmapiiriä.

Tällä hetkellä avoimia paikkoja on sekä päivä- että iltavuorossa. Kannattaa kysyä sinua lähimmän toimipisteen tilanne.

Rekrytointi kesätyöntekijöiden osalta on alkanut! Palkkaamme kesäksi 2016 yhteensä 70 kesätyöntekijää. Osa paikoista on varattu, ole aktiivinen ja nopea ja varmista oma kesätyöpaikkasi ajoissa, kesällä 2015 liian myöhään liikkellä olleet jäivät ilman paikkaa.

Työvälineinäsi ovat tietokone ja tietokoneen kautta toimiva automaattinen soittojärjestelmä.
Meillä työ on vaihtelevaa ja mielekästä, koska palveluvalikoimaan kuuluu useita sekä kuluttajille että yrityksille suuntautuvia kampanjoita.

Annamme kaikille työntekijöille perusteellisen koulutuksen toimialaan ja työtehtäviin, aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Sopii myös opiskelijoille ja lisätyötä hakeville.

Lähetä hakemus tai varaa haastatteluaika soittamalla!
Jyväskylä: 044-4956757 / Arttu Hämäläinen
Jämsä: 044-4956765 / Pekka Trogen
Lapinlahti / Iisalmi / Varpaisjärvi: 044-5928115 / Hanne Ruotsalainen
Pieksämäki / Mikkeli: 044-4956694 / Seppo Savela
Valkeakoski / Akaa: 040-5753062 / Topi Jaakola

Nimi *

Osoite *

Postinro *

Postitoimipaikka *

Puhelin

Sähköposti *

Vapaamuotoinen hakemus *

Toimipiste, johon hakemus osoitettu *

Mistä sait tietää meistä?

CV (32mb)