TARJOUSPYYNTÖ

Avoimet työpaikat

Tervetuloa reilun työnantajan palvelukseen ja osaksi ammattitaitoista asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointitiimiämme!

B2C-myyjä, etätyö

Koulutamme sinustakin myyjän!

Palkkaamme myyjiä monipuolisiin projekteihin, jossa kohderyhmänä ovat kuluttajat.
Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

B2B-myyjä, etätyö

Koulutamme sinustakin myyjän!

Palkkaamme myyjiä monipuolisiin projekteihin, jossa kohderyhmänä ovat yrityspäättäjät.
Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Avoin hakemus

Meillä onnistut!

Etsimme säännöllisesti uusia kykyjä monipuolisiin projekteihimme.
Jätä rohkeasti avoin hakemus tai ota yhteyttä.

 Jos löydät itsestäsi sisua, sinnikkyyttä ja intoa asiakaspalvelua ja myyntityötä kohtaan, lähetä avoin hakemus.

TESTAA TÄSTÄ SOPISITKO MEILLE TÖIHIN

Miksi tekisit töitä Communicarella?

Hyvä palkka

Aina kiinteä tuntipalkka, jonka lisäksi kilpailukykyinen tulospalkkio. Voit vaikuttaa tulotasoosi!

Tuki ja valmennus

Kattava peruskoulutus työsuhteen alussa. Jatkuva tuki ja valmennus – haluamme varmistaa, että pärjäät!

Omavalmennusmalli

Kehitä osaamistasi palkitun omavalmennusmallimme kautta, ja onnistut työssäsi entistä paremmin.

Kiinnostavat projektit

Monipuoliset ja laadukkaat projektit, joita voit ylpeästi edustaa. Mahdollisuus vaikuttaa omaan projektiisi.

Hyvä yhteishenki

Meillä puhalletaan oikeasti yhteen hiileen. Arvostamme palautetta, ja annamme sitä.

Lisäedut

Monipuoliset myyntikilpailut ja lisäedut tuovat arkeen iloa ja tavoitteellisuutta.

Seuraa meitä

Aloita työt Communicarella

Jätä hakemus

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Communicarella myydään?

Teemme sekä kuluttaja- (b2c), että yritysmyyntiä (b2b). Meillä on yli 15 päämiestä useilta eri toimialoilta (mm. Pankki-, vakuutus-, lisäravinne ja hyvinvointi, media-, auto-, IT-, sähkö- ym.) ja toteutamme heille useanlaisia eri markkinointi- ja myyntikampanjoita. Pääosa toimeksiannoistamme on jatkuvia useita vuosia kestäviä / kestäneitä, mutta toteutamme toki myös lyhyempiä määräaikaisia kampanjaprojekteja.

Saako myyjä vaikuttaa myytävään tuotteeseen?

Meillä työntekijälle annetaan mahdollisuus tehdä useanlaisia töitä ja näin sinun työnkuvasi on monipuolisempi ja mielenkiintoisempi. Annamme kaikkiin työtehtäviin perusteellisen koulutuksen ja ahkeruutesi, innostuksesi sekä halukkuutesi myötä pääset varmasti vaikuttamaan oman työpäiväsi sisältöön.

Miten työn ja opiskelun voi sovittaa yhteen?

Työn ja opiskelun yhteen sovittaminen onnistuu helposti. Opiskelijoiden kanssa sovimme työvuorot joustavasti siten, että opiskelu ja työ saadaan sovitettua mukavasti yhteen. Yleisimmin opiskelijat tekevät meillä töitä 15-25 viikkotyötuntia, joten aikaa jää vielä muuhunkin, kuten harrastuksiin ja varsinaiseen opiskeluun. Opiskelun ohessa meillä tehtävä työ tuo – paitsi lisää rahaa usein ohueen opiskelijan leipään -niin samalla arvokasta kokemusta työelämästä ja pääset tutustumaan käytännössä useiden erilaisten yritysten toimintaan. Tämä on sinulle arvokasta pääomaa, jota pystyt myöhemmin tulevaisuudessa hyödyntämään. Lomiesi aikana pystyt tekemään halutessasi myös lisätunteja ja ansaitsemaan lisää.

Kuinka pitkiä myyjien työsuhteet teillä keskimäärin ovat?

Meillä työntekijöiden pysyvyys on alan korkeinta tasoa johtuen reilusta palkkauksesta ja avoimesta toimintatavastamme työntekijöitämme kohtaan. Useimmat työtekijämme ovat työskennelleet meillä yrityksen perustamisesta saakka eli jo useiden vuosien ajan. Toki työsuhteen kestoon vaikuttaa myös se onko työsuhde koko-/osa-aikainen, toistaiseksi voimassa oleva vai määräaikainen. Lähtökohtaisesti teemme kaikki työsuhteet toistaiseksi voimassaoleviksi, ellei työnhakijan kanssa sovita toisin.

Mitä tuntipalkan eteen pitää tehdä?

Perustuntipalkka maksetaan siltä aikaväliltä kun olet tullut töihin työvuoroosi ja kirjautunut järjestelmäämme aina siihen saakka kun lopetat päiväsi ja kirjaudut järjestelmästä ulos. Myyntituloksesi eivät vaikuta perustuntipalkkaan vaan tuntipalkan saat aina myyntituloksesta riippumatta!

”Perittekö” myyntibonuksia takaisin asiakasperuutusten myötä?

Emme peri. Jotkut alan yritykset tekevät näin eli seuraavan kuukauden palkassa peruutukset ”peritään ” takaisin. Me olemme reilu työnantaja tässäkin kohtaa, me emme peri, vaan meillä kerran ansaitut myyntibonukset saa pitää. Maksamme myyntibonukset aina jokaisesta kaupasta ja tänään tienaamasi bonukset olet ansainnut, niitä ei peritä takaisin vaikka asiakas peruisi tilauksen. Me yrityksenä kannamme tämän riskin. Kerromme sinulle aina ennen kampanjatyösi aloittamista ks. kampanjan bonusmallin ja pystyt omalta tietokoneeltasi seuraamaan paljonko sinulla on kauppoja ja sitä kautta bonuksia kertyy. Bonukset maksetaan siis aina perustuntipalkkasi päälle ja lisäksi!

Saako tuotteita ja palveluita myytyä puhelimitse?

Kyllä! Puhelimessa kauppa käy hyvin ja puhelimessa tehty kauppa on myös asiakkaan kannalta vaivaton, helppo ja edullinen tapa ostaa. Lähes aina tarjoukset puhelinmyynnissä ovat edullisempia kuin muualla.

Montako kauppaa myyjä tekee keskimäärin päivässä?

Normaali suoritus kokeneella kokoaikaisella myyjällä on esimerkiksi kuluttajapuolella kampanjasta riippuen noin 12-20 kauppaa päivässä ja osa-aikaisella noin 7-10 kauppaa päivässä. Yrityspuolen kampanjoissa myyntimäärät ovat kampanjasta riippuen 1-8 kauppaa päivässä.

Millaisen vastaanoton myyjä yleensä saa puhelimessa?

Yllättävän monilla on kuva, että puhelinmyyjä saa koko ajan luuria korvaan, mutta tämä ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Kun myyjä tekee asiat oikein ja hoitaa työnsä hyvin ”pilke silmäkulmassa” ja laadulla, on vastaanotto lähes poikkeuksetta tosi myönteinen.

Kuinka nopeasti tämän työn oppii?

Uusilla, ennen tätä työtä tekemättömillä, oppimiseen ja harjoitteluun menee keskimäärin muutama päivä. Tähän pystyt itse vaikuttamaan todella paljon. Annamme kaiken tarvittavan koulutuksen ja tuen ja kun olet lisäksi oma-aloitteinen, aktiivinen ja halukas/valmis oppimaan, niin opit tämän työn varmasti!

Pystyykö tällä työllä elättämään itsensä?

Erittäin hyvin! Koko yrityksemme myyjien keskiansiotaso on yli alan määrittämien työehtosopimusten palkkataulukoiden. Parhaat myyjät tienaavat todella hyvin ja pienemmilläkin myynneillä saa turvattua itselleen hyvän peruselintason. Palkkamallimme ovat toimialan reiluimpia ja meillä pystyt aidosti itse vaikuttamaan omaan ansiotasoosi.

Mitä myyntikilpailut ovat ja mitä niissä voi voittaa?

Myyntikilpailut ovat yksi osa työntekijöiden motivointia. Me ja päämiehemme haluamme kannustaa ihmisiä ja järjestämme säännöllisesti erilaisia myyntikilpailuita. Palkintona on muun muassa lahjakortteja, illanviettoja, kodinelektroniikkaa, puhelimia ja tabletteja! Palkintoihin myös myyjät voivat vaikuttaa.

Työllistämme yli 100 henkilöä ympäri Suomen.

Yhteystiedot

info@communicare.fi

Y-tunnus: 2439114-9

Etätuki
Ota yhteyttä