avoimet työpaikat avoimet työpaikat

COMMUNICARE AVAA YRITYS- JA KULUTTAJAMYYNNIN SÄHKÖNMYYNTIYKSIKÖN LAHTEEN

Yhtiön 12. toimisto avataan heinäkuussa 2018. Toimisto tulee sijaitsemaan Lahden parhaalla alueella suositussa yrityskiinteistössä Askon talossa osoitteessa Askonkatu 9

 

Etsimme uudelle toimistolle tulosvastuullista yksikköpäällikköä sekä sähkönmyyjiä yritys- että kuluttajamyyntiin. Tarjoamme kaikille valituille tuote- ja myyntikoulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan (kiinteä tuntipalkka + myyntipalkkiot), johon voit itse vaikuttaa.

Kaikki työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia ja tarjolla on kokoaikaisia sekä osa-aikaisia vakituisia työsuhteita, haku on alkanut – toimi siis nopeasti! Voit hakea suoraan tästä.

Communicaren kumppani Lahdessa on GNP Energy, Pohjoismainen sähköntoimittaja, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

GNP Energyllä on vahva alan kokemus, joka Pohjoismaisen sähkökaupan tuntemuksen myötä tarjoaa asiakkailleen luotettavan, osaavan ja turvallisen energiayhtiön. GNP Energy Finland Oy:n tehokas ja osaava toiminta mahdollistaa asiakkailleen edulliset sähköhinnat ja markkinoiden parhaan asiakaspalvelun! Lisätietoja https://fi.gnp.energy

Tehtäväsi on puhelimitse kontaktoida potentiaalisia yritys- ja kuluttaja-asiakkaita Suomessa. Tule mukaan menestymään ja tarjoamaan asiakkaille vaihtoehtoa sekä edullisempia sähkön hintoja.