avoimet työpaikat avoimet työpaikat

Communicare avaa kaksi uutta toimistoa ja palkkaa 60 uutta työntekijää.

Uudet toimistot avataan nyt keväällä Forssaan maaliskuussa ja Loimaalle toukokuussa. Uusiin toimistoihin palkataan sekä kokopäivä- että osa-aikatyöntekijöitä ja kaikki työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia.

"Toimintatapamme perustuu hyvään asiakkuuden hoitoon, tuloksiin ja laatuun. Tämän vuoksi työtilanteemme on ollut aina vahva ja henkilöstömme pysyvyys korkea. Aikaisemmat asiakkuutemme laajenevat ja uusien asiakkuuksia tulee tasaisesti lisää, suoraan sanoen tarvitsemme enemmän työntekijöitä ammattitaitoiseen tiimiimme. Maantieteellisesti Forssa-Loimaa-alue sopii meille erinomaisesti ja jo tässä vaiheessa olemme saaneet useita yhteydenottoja innokkailta työntekijöiltä. Reiluna työnantajana tarjoamme hyvät puitteet ja monipuoliset työtehtävät. Tervetuloa tiimiimme!" - toivottaa yrityksen myynnistä ja tuotannosta vastaava johtaja Tom Lindroos.

Uudet työntekijät saavat kattavan peruskoulutuksen työtehtäviin ja jatkuvan tuen joten aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Haastattelut käynnistyvät pian, ole aktiivinen ja nopea ja laita yhteistietosi meille haastatteluajan sopimista varten tämän linkin kautta.

Communicare on yksi johtavista Contact Center yrityksistä Suomessa työllistäen yli 160 henkilöä. Yrityksen perustajilla on toimialalta yli 50-vuoden kokemus.