avoimet työpaikat avoimet työpaikat

Communicare Finland Oy laajentaa toimintaansa.

Yhtiön uusien asiakkuuksien määrä on kasvanut edelleen suotuisasti ja aikaisempien asiakkaiden kanssa yhteistyö on kehittynyt ja laajentunut odotettua paremmin, niinpä Communicare palkkaa 40 uutta kokoaikatyöntekijää ja 30 uutta osa-aikatyöntekijää toimistopaikkakunnilleen ympäri Suomea.

Yhtiön myynnistä ja tuotannosta vastaava johtaja Tom Lindroos kertoo: "Mukavahan se on kun pystymme tarjoamaan lisää työpaikkoja noinkin monelle henkilölle ja taustallahan tässä on kova ja laadukas työ asiakkaidemme hyväksi. Meillä on ammattimainen myynti- markkinointi- ja asiakaspalveluhenkilöstö ja osaava johto, pystymme tarjoamaan monipuolisia ja joustavia palveluita laadukkaasti toteutettuna. Tämän vuoksi asiakkuutemme kasvavat ja uusia asiakkuuksia syntyy tasaisesti lisää. Jotta pystymme vastaamaan palveluidemme kysyntään, tarvitsemme lisää henkilöstöä. Tervetuloa uusille työntekijöille, pääsette monipuolisten töiden pariin ja reilun työnantajan palvelukseen!"

Lisää tietoa avoimista työpaikoista ja sinua lähimmistä toimistoista löydät tästä linkistä. Rekrytointi ja työhaastattelut ovat alkaneet, lähetä oma hakemuksesi niin sovitaan haastatteluajasta.