avoimet työpaikat avoimet työpaikat

Loimaan toimisto avattu

Yhtiön 11. tuotantoyksikkö avattiin Loimaalle aivan ydinkeskustaan osoitteeseen Kauppalankatu 5-7.

Uusi toimisto tulee työllistämään alkuvaiheessa 14 kokoaikatyöntekijää ja 10-14 osa-aikatyöntekijää, syksyyn 2017 mennessä pyritään työllistämään yhteensä 40 henkilöä. Puolet työntekijöistä on jo valittu ja he ovat aloittaneet ensimmäisessä koulutusryhmässä. Toinen koulutusryhmä starttaa kesäkuun alkupuolella johon mahtuu vielä mukaan paitsi koko- ja osa-aikatyöntekijöitä niin myös muutamia kesätyöntekijöitä.

"Olemme saaneet hyvin työhakemuksia ja kiinnostus yritystämme ja tarjolla olevia työpaikkoja kohtaan on ollut positiivista. Täällä Loimaalla on selvästi avointa ja ennakkoluulotonta porukkaa ja tuolla asenteella tässä työssä pääsee jo pitkälle. Reilu kymmenkunta henkilöä vielä mahtuu mukaan mutta hakemusten kanssa kannattaa olla nopea!"- toteaa Loimaan yksikköpäällikkö Nina Rasehorn.

Vapaista koko-, osa-aika sekä kesätyöpaikoista voit laittaa hakemuksen tämän linkin kautta ja lisätietoja voit kysellä suoraan myös yksikköpäällikkö Nina Rasehornilta, +358 44 742 5993 nina.rasehorn@communicare.fi