avoimet työpaikat avoimet työpaikat

Päättynyt tilikausi oli Communicare Finland Oy:lle kasvun aikaa!

Viimeisin tilikausi päättyi nyt huhtikuussa 2018 ja yhtiön liikevaihto kasvoi edelliseen tilikauteen verrattuna yli 25% nousten nyt 3,6€ miljoonaan. Kehitys oli toimialaan nähden erittäin merkittävää.  Communicare kasvatti myös tuotantokapasiteettiaan vuonna 2017 kahdella uudella toimistolla, jotka avattiin Forssaan ja Loimaalle.

Communicarella on tällä hetkellä toimistoja yhdellätoista (11) eri paikkakunnalla ja henkilöstömäärä ylitti ensimmäisen kerran 200 työntekijää marraskuussa 2018. Myös yhtiön työmäärä on ollut tasaisessa kasvussa, sillä olemassa olevat asiakkaat ovat laajemmin keskittäneet myynti- ja markkinointiulkoistuksiaan Communicarella ja uusia asiakkaita on tullut tasaisesti lisää. Erityisesti asiakas- ja vaihdepalvelutöiden määrä on kasvanut.

Communicare Finland Oy:n myynti- ja tuotantojohtaja Tom Lindroos summaa menestyksekkään vuoden taustat: "Teemme päivittäin töitä asiakas- ja henkilöstölähtöisesti. Asiakkaamme saavat meiltä korkealaatuisia palveluita sekä tuloksia ja palveluitamme ovat tuottamassa motivoituneet myynnin ammattilaiset, jotka saavat säännöllistä laatu- ja myyntikoulutusta. Tämä kaikki on johtanut siihen, että sekä asiakkuuksiemme että henkilöstömme pysyvyys on korkeaa luokkaa. Ja uusi käynnistynyt tilikausi vaikuttaa siltä, että kasvumme jatkuu myös tänä vuonna".

Yhtiö rekrytoi tällä hetkellä lisää henkilöstöä, katso sinua lähin toimistosi tästä ja ota yhteyttä. Kesätyöpaikan hakijat, vielä muutamia paikkoja vapaana, ole nopea!

Löydät meidät myös Facebookista.