avoimet työpaikat avoimet työpaikat

Polygon Finland Oy hyödyntää Communicaren vaihdepalveluosaamista

Polygon Finland Oy hyödyntää Communicaren vaihdepalveluosaamista

puhelinmyyjä

Polygon on markkinajohtaja Euroopassa kiinteistövahinkojen korjauksessa. Yhtiö tarjoaa palveluitaan sekä vakuutusalan, kiinteistöalan, julkisen sektorin, teollisuuden ja yrityspuolen asiakkaille, että yksityisasiakkaille. Polygonin liikevaihto oli noin 519M€ vuonna 2017. Tavoitettavuus on 24 tuntia vuorokaudessa ja 3600 työntekijän verkosto palvelee 13 maassa.

Hyvä ja nopea tavoitettavuus on A ja O vahinkojen ja asiakkaille aiheutuneiden kustannusten vähentämisessä. Tämän vuoksi Polygon hyödyntää ja vahvistaa entisestään omaa toimintaansa Suomessa käyttämällä Communicaren räätälöityä vaihdepalveluratkaisua.

Communicaren Finland Oy:n myynti- ja tuotantojohtaja Tom Lindroos kertoo yhteistyöhön lähtemisen Polygon Finland Oy:n kanssa olleen helppo päätös. " Olemme asiakas- ja vaihdepalvelun ammattilaisia ja Polygon on puolestaan johtava ammattilainen alallaan. Heidän asiakkaillensa hyvä tavoittavuus ja osaava vaihdepalvelu on ensiarvoisen tärkeää ja me pystymme tämän tarjoamaan minkä olemme huomanneetkin jo muutamien ensimmäisten yhteistyökuukausien aikana."

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous asiakaspalveluratkaisuista tästä.