avoimet työpaikat avoimet työpaikat

Usein kysyttyä

Teemme sekä kuluttaja- (b2c), että yritysmyyntiä (b2b). Meillä on yli 15 päämiestä useilta toimialoilta (mm. Pankki-, vakuutus-, lisäravinne ja hyvinvointi, media-, auto-, IT-, sähkö- ym.) ja toteutamme heille useanlaisia eri markkinointi- ja myyntikampanjoita. Pääosa toimeksiannoistamme on jatkuvia useita vuosia kestäviä / kestäneitä, mutta toteutamme toki myös lyhyempiä määräaikaisia kampanjaprojekteja.
Meillä työntekijälle annetaan mahdollisuus tehdä useanlaisia töitä ja näin sinun työnkuvasi on monipuolisempi ja mielenkiintoisempi. Annamme kaikkiin työtehtäviin perusteellisen koulutuksen ja ahkeruutesi, innostuksesi sekä halukkuutesi myötä pääset varmasti vaikuttamaan oman työpäiväsi sisältöön.
Työn ja opiskelun yhteen sovittaminen onnistuu helposti. Opiskelijoiden kanssa sovimme työvuorot joustavasti siten, että opiskelu ja työ saadaan sovitettua mukavasti yhteen. Yleisimmin opiskelijat tekevät meillä töitä 15-25 viikkotyötuntia, joten aikaa jää vielä muuhunkin, kuten harrastuksiin ja varsinaiseen opiskeluun. Opiskelun ohessa meillä tehtävä työ tuo - paitsi lisää rahaa usein ohueen opiskelijan leipään -niin samalla arvokasta kokemusta työelämästä ja pääset tutustumaan käytännössä useiden erilaisten yritysten toimintaan. Tämä on sinulle arvokasta pääomaa, jota pystyt myöhemmin tulevaisuudessa hyödyntämään.

Lomiesi aikana pystyt tekemään halutessasi myös lisätunteja ja ansaitsemaan lisää.

Meillä työntekijöiden pysyvyys on alan korkeinta tasoa johtuen reilusta palkkauksesta ja avoimesta toimintatavastamme työntekijöitämme kohtaan. Useimmat työtekijämme ovat työskennelleet meillä yrityksen perustamisesta saakka eli jo useiden vuosien ajan. Toki työsuhteen kestoon vaikuttaa myös se onko työsuhde koko-/osa-aikainen, toistaiseksi voimassa oleva vai määräaikainen. Lähtökohtaisesti teemme kaikki työsuhteet toistaiseksi voimassaoleviksi, ellei työnhakijan kanssa sovita toisin.
Perustuntipalkka maksetaan siltä aikaväliltä kun olet tullut töihin työvuoroosi ja kirjautunut järjestelmäämme aina siihen saakka kun lopetat päiväsi ja kirjaudut järjestelmästä ulos. Myyntituloksesi eivät vaikuta perustuntipalkkaan vaan tuntipalkan saat aina myyntituloksesta riippumatta!
Emme peri. Jotkut alan yritykset tekevät näin eli seuraavan kuukauden palkassa peruutukset ”peritään ” takaisin. Me olemme reilu työnantaja tässäkin kohtaa, me emme peri, vaan meillä kerran ansaitut myyntibonukset saa pitää. Maksamme myyntibonukset aina jokaisesta kaupasta ja tänään tienaamasi bonukset olet ansainnut, niitä ei peritä takaisin vaikka asiakas peruisi tilauksen. Me yrityksenä kannamme tämän riskin. Kerromme sinulle aina ennen kampanjatyösi aloittamista ks. kampanjan bonusmallin ja pystyt omalta tietokoneeltasi seuraamaan paljonko sinulla on kauppoja ja sitä kautta bonuksia kertyy. Bonukset maksetaan siis aina perustuntipalkkasi päälle ja lisäksi!
Kyllä! Puhelimessa kauppa käy hyvin ja puhelimessa tehty kauppa on myös asiakkaan kannalta vaivaton, helppo ja edullinen tapa ostaa. Lähes aina tarjoukset puhelinmyynnissä ovat edullisempia kuin muualla.
Normaali suoritus kokeneella kokoaikaisella myyjällä on esimerkiksi kuluttajapuolella kampanjasta riippuen noin 12-20 kauppaa päivässä ja osa-aikaisella noin 7-10 kauppaa päivässä. Yrityspuolen kampanjoissa myyntimäärät ovat kampanjasta riippuen 1-8 kauppaa päivässä.
Yllättävän monilla on kuva, että puhelinmyyjä saa koko ajan luuria korvaan, mutta tämä ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Kun myyjä tekee asiat oikein ja hoitaa työnsä hyvin ”pilke silmäkulmassa” ja laadulla, on vastaanotto lähes poikkeuksetta tosi myönteinen.
Uusilla, ennen tätä työtä tekemättömillä, oppimiseen ja harjoitteluun menee keskimäärin muutama päivä. Tähän pystyt itse vaikuttamaan todella paljon. Annamme kaiken tarvittavan koulutuksen ja tuen ja kun olet lisäksi oma-aloitteinen, aktiivinen ja halukas/valmis oppimaan, niin opit tämän työn varmasti!
Erittäin hyvin! Koko yrityksemme myyjien keskiansiotaso on yli alan määrittämien työehtosopimusten palkkataulukoiden. Parhaat myyjät tienaavat todella hyvin ja pienemmilläkin myynneillä saa turvattua itselleen hyvän peruselintason. Palkkamallimme ovat toimialan reiluimpia ja meillä pystyt aidosti itse vaikuttamaan omaan ansiotasoosi.
Myyntikilpailut ovat yksi osa työntekijöiden motivointia. Me ja päämiehemme haluamme kannustaa ihmisiä ja järjestämme säännöllisesti erilaisia myyntikilpailuita. Palkintona on muun muassa lahjakortteja, illanviettoja, kodinelektroniikkaa, puhelimia ja tabletteja! Palkintoihin myös myyjät voivat vaikuttaa.

Haluatko meille töihin? Tervetuloa!

Hae heti »

puhelinmyyjä

ammattitaitoinen myyntitiimi